Det klassiske kontor – elegant kombination af form og funktion

Det klassiske kontor – elegant kombination af form og funktion

Det klassiske kontor er elegant og stilrent, men samtidig varmt og indbydende. Her er både form og funktion prioriteret og hver ting har sin plads. Bliv inspireret af dette stilfulde og rolige arbejdsmiljø.

 

I et klassisk kontor er en farvepalet, der både er eksklusiv og afslappende, egnet. Her blandes hvid med dæmpede, beroligende farver og smukke detaljer. Møbler er udvalgt med fokus på design og kvalitet samt ergonomi for at medarbejderne skal trives og føle sig godt tilpas på arbejdet.     

                         

Klassiske skriveborde, konferenceborde og opbevaringsmøbler fra serien Flexus er blevet kombineret med kontorstolen Newcastle og konferencestolen Perry. Disse moderne stole har flere ergonomiske finesser for at give høj siddekomfort.

 

Der er masser af opbevaringsplads, hvilket gør det nemt at holde orden. Kombinationen af åben og lukket opbevaring betyder, at fine genstande kan vises frem, mens mapper og papir med mere kan skjules for at give et rent indtryk.

 

Her har hver medarbejder deres egen faste arbejdsplads. Skrivebordene er hæve-/sænkbare for at tilbyde en varieret arbejdsstilling og skrivebordsstolene har mange indstillingsmuligheder. Skrivebordene er afskærmede med sideskabe og lydabsorberende bordskærme. Skærmene bidrager til et godt lydmiljø og hvert skrivebord fungerer som et separat lille område til individuelt arbejde. Et harmonisk og roligt arbejdsmiljø prioriteres – alt sammen for at medarbejderne skal kunne fokusere på de rigtige ting.       

 

Mere inspiration, læs også:
Det fleksible kontor til det kreative team
Det trendy kontor kombinerer stil og personlighed

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik