Kundereference Krifon

Krifon har fået deres drømmekontor

Krifon, en førende leverandør af haveprodukter og -tilbehør, stod over for en udfordring. At slå to afdelinger sammen og skabe et nyt holistisk og inspirerende arbejdsmiljø for sine 40 medarbejdere.
De ønskede en overordnet stil og kvalitet, der matchede deres vision for det nye kontor. I samarbejde med AJ Produkter gik de i gang med at gøre deres drømmekontor til virkelighed.
Kriftons indretning i en 3D tegning
Efter et godt opstartsmøde udarbejdede projektrådgiver Anniken Sørli et møbelforslag i 3D-format, så Krifons medarbejdere kunne få et realistisk billede af, hvordan kontorerne kunne komme til at se ud.
Jeg blev meget inspireret af Krifons input og ideer, og da de kom med deres moodboard, tænkte jeg bare "wow".
Projektekspert, Anniken Sørli
Et enkeltmandskontor med et hæve sænkebord og en kontorstol
Hjørneskrivebord QBUS
5.019,-
Ud over kvaliteten af møblerne er Krifon især tilfreds med servicen fra AJ Produkter. Fra plantegninger til det færdige kontor har samarbejdet været præget af god kommunikation, personlig opfølgning og professionel hjælp. Den positive oplevelse af servicen har været en afgørende faktor for, at Krifon ville vælge AJ Produkter igen.
Sofa i et fællesområde hos Krifon
Meget tilfreds med servicen! Produkterne er gode, men det er servicen, der skiller sig ud. For os var dette et vigtigt element for genkøb.
Ellen Hansen, Krifon AS
Et stort konferencebord hos Krifon
Konferencebord AUDREY
8.105,-
Garderobeløsning hos Krifon
Smårumsskab CLASSIC
5.845,-
Krifon flyttede ind i sit nye kontor i september 2023, og slutresultatet er fantastisk. Farverne, detaljerne og det overordnede design skaber et inspirerende arbejdsmiljø. De grønne stole og egetræspladerne på skrivebordene giver kontoret et unikt og personligt touch.
Sort konferencebord med 6 stole
Kontakt en projektekspert hos AJ Produkter


Kontakt mig for et løsningsforslag

Telefon
53 64 04 61

Email
Mathias.Traulsen@ajprodukter.dk