En kontorstol der skaber velvære: HURRAY

En kontorstol, der bidrager til velvære: HURRAY

 Vores nye, egenudviklede kontorstol er designet til at give maksimal støtte og bevægelsesfrihed gennem hele arbejdsdagen. Med sin unikke form og flere nemt justerbare indstillinger er stolen en ergonomisk succes, der fremmer trivsel på arbejdspladsen – det, vi kalder "Happiness at Work". Det er ikke tilfældigt, at den hedder, som den gør: HURRAY!
To personer er i gang med at kigge på arbejdstegninger til HURRAY stolen
Det hele begyndte med, at vi ønskede at gøre det lettere for dig og dine kolleger at sidde korrekt og komfortabelt i løbet af lange arbejdsdage på kontoret. Derfor besluttede vi os for at skabe den optimale kontorstol. En ny kontorstol i skandinavisk design, som med sin fremragende ergonomi både giver den rette støtte og er nem at indstille og nyde.

Værdifulde input fra specialister

At skabe nye produkter er en del af vores DNA – cirka 30 % af vores sortiment er designet og produceret internt. Derfor kunne vi følge en velafprøvet proces, fra forundersøgelse til færdigt produkt. Vi stræber altid efter at blive bedre og lære mere, hvilket betyder, at vi ikke tøver med at rådføre os med specialister. Under forarbejdet med HURRAY bidrog en ergonom med viden om anatomi og siddestillinger. Først derefter begyndte vores designteam at skitsere en ny og bedre siddeoplevelse, baseret på kroppens behov.

Vi har også haft et tæt samarbejde med den italienske producent Linea Fabbrica, som er eksperter i kontorstoles funktion og form. Vores mål var at udvikle en ny kontorstol med relevante, brugervenlige funktioner, en behagelig siddeoplevelse og et attraktivt design. Gennem diskussioner og skitseudvikling blev en stol skabt, hvor hver enkelt del er gennemtænkt og formålstjenlig. Det var også vigtigt for os at teste, hvordan detaljerne fungerer sammen, for at skabe en ideel helhed.

En person sidder i den nye ergonomiske HURRAY kontorstol

Let at indstille til korrekt siddestilling

En almindelig udfordring er at forstå, hvordan man indstiller en kontorstol korrekt, så det har vi brugt meget tid og energi på at løse. Det skal være hurtigt og nemt at tilpasse stolen. Uden besvær skal du kunne finde en behagelig og ergonomisk siddeposition, og derfor styres HURRAY's kvalitetsmekanisme med kun to håndtag. Udover at justere vippefunktionen kan du også indstille både sædedybde og sædehøjde for at opnå en god holdning og en behagelig vinkel i knæene. Netop enkelheden er vigtig, så du rent faktisk bruger mulighederne for variation.

HURRAY kontorstol fra AJ Produkter

En kvalitetsstol og kommende trofast følgesvend

En fordel ved at udvikle egne produkter er, at vi slipper for at gå på kompromis og kan maksimere alle parametre, fra ergonomi og komfort til holdbarhed. Vi ønsker, at vores produkter skal holde over tid, så allerede fra starten havde vi tankerne om at skabe en stol med udskiftelige dele. Hele stolen er bygget op af kvalitetskomponenter, der kan udskiftes efter behov. Det giver den en ekstra lang forventet levetid – og gør stolen til en kommende trofast følgesvend.

HURRAY er ikke kun et klogt valg i dag, men også på lang sigt. Med sin lange levetid er den en sikker og god investering. Det bæredygtige design fremgår også den dag i fremtiden, når stolen endelig har tjent sin tid – for alle dele kan genbruges. Så udover at kunne repareres kan stolen også skilles ad. Det er endnu et plus for HURRAY.

Ryglænets form har en funktion

At HURRAY fremmer sundhed og velvære, mærkes med det samme. Stolens unikke, smalle form øverst giver for eksempel skulderpartiet fuld bevægelsesfrihed, hvilket fremmer blodcirkulationen i nakke, skuldre og øvre ryg.

Men ryglænet har ikke kun en unik form – det fungerer også præcis som navnet antyder: som støtte til ryggen. Det følger rygsøjlens naturlige S-kurve hele vejen fra lænden op til brystryggen, mens den let skålformede struktur omslutter brugeren og giver ekstra støtte. Hele ryglænet kan desuden justeres i højden, så du får støtte netop der, hvor du har mest brug for det.

Kontorstol HURRAY set fra siden
Kontorstol HURRAY set forfra
Kontorstol HURRAY
4.239,-

Gennemtænkt støtte til hele kroppen

For at følge kroppens naturlige kurvatur er nakkestøtten præcis dét – en støtte til nakken og ikke baghovedet, og den kan nemt justeres, så den passer til dig som individ. Det samme gælder armlænene, der kan justeres i 4D: i højden, til siderne, fremad/bagud samt med vinkeljustering i for- og bagkant. Alt er designet for at give den rette aflastning til dine arme i enhver position, så musklerne i nakke, skuldre og øvre ryg altid kan slappe af. 

En hånd på armlænet til HURRAY kontorstolen

Fast sædepude giver maksimal komfort

Mange tror, at en blødt polstret sædepude er bedst. Sandheden er dog det modsatte – på lang sigt giver faste puder kroppen meget bedre støtte. For at maksimere din komfort gennem en hel arbejdsdag har vi derfor valgt en både tyk og fast polstring på HURRAY. Samtidig er sædets form rundet i forkanten for at minimere trykket i knæhaserne og på bagsiden af lårene.

Et oplagt valg – både nu og på lang sigt

Vores nye egenudviklede kontorstol er designet til at give dig og dine kolleger den bedst mulige støtte og bevægelsesfrihed gennem arbejdsdagen. Med sit tidløse, skandinaviske design og fremragende ergonomi kan den nemt bidrage til øget trivsel og velvære – og dermed også effektivitet – på dit kontor i mange år fremover. Det gør den til et indlysende valg. HURRAY!

Et kontor indrettet med hæve sænkeborde og HURRAY kontorstole
To personer holder et møde hvor de sidder i HURRAY kontorstole
PS. Når du har besluttet dig, har du faktisk to valg mere. Det ene handler om farven på det udskiftelige betræk, som fås i seks matchende nuancer. Det andet drejer sig om valget mellem høj eller lav ryg. Hvad vælger du?