8 tips - giv mødelokalet mere kvalitet

8 tips - giv mødelokalet mere kvalitet

Løft niveauet i mødelokalet, og hold langt bedre møder - ganske enkelt.

Virksomhedens kommandocentral

Konferencelokalet er virksomhedens vigtigste rum. Det er her, man mødes, og der bliver udvekslet og pitchet ideer. 
 
Møde- og konferencelokalet er virksomhedens kommandocentral, hvorfra kursen udstikkes. Det er både virksomhedens hjerne og hjerte.  
 
Derfor er det også vigtigt, at møde- og konferencelokalet udstråler personlighed og byder på meget mere end blot et langbord omringet af kønsløse stole.  
 
Lone Lings er indretningsarkitekt og indehaver af virksomheden Implacement, der blandt andet rådgiver omkring indretning af kontorer. 
 
Her giver hun 8 tips til, hvordan du skaber et møde- og konferencelokale med langt mere kvalitet.
Quote - 9 tips til mødelokalet

8 tips til at give mødelokalet mere kvalitet 

Blog - 8 tips til mødelokalet - tip 1
8 tips til mødelokalet - Hæve sænke konferencebord
8 tips til mødelokalet - undgå glasborde
8 tips til mødelokalet - akustik
8 tips til mødelokalet - loungemøbler
8 tips til mødelokalet - gulvtæpper
8 tips til mødelokalet - belysning
Et mødebord og tilhørende taburetter i et mødelokale med en blå væg

FAQ

For at forbedre akustikken i et mødelokale kan man bruge gulvtæpper og lyddæmpende plader på væggene. Dette reducerer rumklang og gør det lettere at høre, hvad der bliver sagt under møder.
God belysning er vigtig for at skabe en behagelig atmosfære og sikre, at deltagerne kan se hinanden tydeligt. Varieret belysning langs væggene og loftslampe over bordet hjælper med at åbne rummet og skabe overskud.
Fleksible stole, der kan dreje eller har hjul, er ideelle til et dynamisk mødelokale. De gør det nemmere at interagere og skabe en god energi i rummet.
Hæve sænke konferenceborde er en god idé, da de giver mulighed for både stående og siddende møder. Dette kan forhindre træthed og øge engagementet under møderne.
Planter og kunst på væggene gør mødelokalet mere indbydende og levende. Hvis det er svært at holde planter, kan man vælge kaktusser, som kræver minimal pleje, eller kunstige planter, som blot skal rengøres en gang imellem.
Et loungeområde med komfortable møbler giver mulighed for mere uformelle møder og kan gøre det lettere at skifte mellem forskellige mødeformer, hvilket kan fremme kreativitet og afslappethed.
Gulvtæpper forbedrer både akustikken og æstetikken i et mødelokale. De kan signalere virksomhedens brand og skabe en behagelig atmosfære.
Glasborde skaber støj, når ting placeres på dem, og lyden kan bouncere og forstyrre mødet. Møbler med stoflig taktilitet giver bedre akustik og en følelse af overskud og afslappethed.