Det nye kontor

Det nye kontor

Det fysiske kontor er den traditionelle tilgang og har været det mest naturlige valg for en arbejdsplads. Men hvordan skal man tænke for at tilpasse og modernisere kontoret, så det fungerer efter de nye behov? For at hjælpe dig med at navigere rundt i denne måde at arbejde på, har vi lavet en samling med guides og skabeloner, som du frit kan vælge imellem og tilpasse til dit nye kontor.

Fra et HR-perspektiv 

Vi har spurgt en HR-ekspert om, hvordan det er at arbejde på et fysisk kontor i dag. Se Else-Maries svar og tips til nogle af de vigtigste spørgsmål.

Loungemiljø med bord og skærmvægge

Overgangen til det fysiske kontor

Vi har samlet vores bedste tips til en vellykket overgang fra hjemmearbejde til kontorarbejde. Læs artiklen her. 

Spørgeskema

Få feedback på dine medarbejderes oplevelse af at arbejde på det fysiske kontor. Vi har lavet et spørgeskema med spørgsmål, så du kan få en status på kontorarbejdet. Du kan frit udvælge og kombinere de spørgsmål, der passer bedst til din virksomhed.
 Download vores spørgeskema

Ny på kontoret

Mange har startet deres karriere med at arbejde hjemme. Hvad skal du derfor være opmærksom på, når du arbejder på kontor? Læs vores artikel og se vores tips til en god overgang.

Personer som står ved et bord

Fire indretningstips på vejen 
1.

 Kontroller støjniveauet, og sørg for, at rummet har en god akustik. Digitale møder, der finder sted ved deltagernes skriveborde, kan medføre højere støjniveauer og dårligere koncentration. Ved at bruge lydabsorberende bordskærme, akustiske fliser, tekstiler og planter kan du reducere støjen og skabe et behageligt miljø.

2.

Social interaktion er en drivkraft, der får mange mennesker til at komme på kontoret - hvordan man sidder, arbejder og hygger sig spiller en rolle for indretningen og den måde, man arbejder på. Behagelige arbejdspladser har en positiv indvirkning på produktivitet og effektivitet og skaber en følelse af "vi". Måske ville en dejlig lounge passe til dit kontor?

Skærmvæg ZONE  
1.969,-
Se vores udvalg til lounge.

3.

Sørg for, at alle medarbejdere har den plads, de har brug for, så de kan holde afstand i områder, der bruges af mange mennesker på samme tid, f.eks. i frokoststuen og ved kaffemaskinen.

4.

Arbejdspladsen betragtes ofte som et mødested, og behovet for mindre arbejds- og mødelokaler er steget. Med mindre mødelokaler kan samarbejdet mellem kolleger fremmes, og møder med eksterne og interne parter kan afholdes uden at forstyrre dine kolleger.

Har du brug for inspiration, råd eller praktisk hjælp til indretning af dine lokaler? Kontakt os, så hjælper vi dig med at indrette din arbejdsplads.

Indretningshjælp

Telefon
59 400 999
Mail
Send os en mail her.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik